Nyhetsbrev 19. februar: Listhaug ønsker nasjonalkonservative «hjertelig velkommen tilbake»

  LEI LEDER: «Jeg stikker ikke av», sa Siv Jensen på pressekonferansen torsdag ettermiddag, hvor hun kunngjorde at hun vil gå av som partileder på landsmøtet i mai, og at hun ikke stiller til gjenvalg til Stortinget til høsten. Jensen bedyret at det er tilfeldig at beslutningen kommer midt i en periode med dårlige målinger. Hun fortalt at hun har «kjent på nødvendigheten av å rydde opp» i partiet før hun kunne forlate posten som leder. Hun siktet til bråket i partilagene i blant annet Oslo og Bergen, som ble satt under administrasjon av partiet sentralt. Jensen fortalte at motivasjonen hennes har gått opp […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.