Nyhetsbrev 18. juni: Derfor går det mot regjeringskrise i Sverige

Stefan Löfven (S) taper terreng, mens Jimmie Åkesson (SD) fosser frem.
«FOTBALL PÅ EN GRAVPLASS»: I forkant av Fotballtinget på søndag, som avgjør om Norge skal boikotte det utskjelte fotball-verdensmesterskapet i Qatar neste år, har vi snakket med blant andre en av journalistene som gikk undercover for å avsløre forholdene til arbeiderne som bygger VM-anleggene. Benjamin Best, kjent for dokumentaren «Dirty Games: The Dark side of sports», tror ikke boikott vil gjøre situasjonen bedre for Qatar-arbeiderne, men for framtidige mesterskap: – Hvis et land som Norge sender et så sterkt signal som en boikott, så må Fifa reagere, sier han. Les hele artikkelen her! «MYE AV DET BREIVIK SA I SITT MANIFEST ER KORREKT»: Lederen av partiet Alliansen, Hans Jørgen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.