Nyhetsbrev 17. september: Hold deg oppdatert

God ettermiddag! FOR SENT Å VÆRE MER LEI SEG: «På bakgrunn av hva som har fremkommet i media den siste tiden, har Økokrim kontaktet Skatteetaten», skriver Økokrim-sjef Pål Lønseth i en pressemelding «vedrørende medieoppslag om statsråd Kjell Ingolf Ropstad» i ettermiddag. Det er ikke en setning som vanligvis ville innebære at en statsråd blir sittende i veldig lang tid. Kjell Ingolf Ropstad (KrF) er imidlertid hhv. partileder i tillegg til minister og del av en regjering som er stemt ut allerede. – Jeg håper jeg kan fullføre den siste måneden som barne- og familieminister før det kommer en ny regjering, sier Kjell Ingolf Ropstad selv til TV 2 da han måtte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.