Nyhetsbrev 17. mars: Politiet henlegger Ap-nachspiel, Biden lover at Putin «skal få betale»

God formiddag!– A KILLER: «Prisen han skal betale vil dere snart få se», sier president Joe Biden om Vladimir Putin i et intervjuet med ABC News. Han svarte også bekreftende på at han mener Putin er «a killer». Uttalelsene kommer etter at de amerikanske etterretningstjenestene i går slo fast at Russland også i 2020-valgkampen drev påvirkningsoperasjoner for å fremme Trump og svekke Biden. Det er ventet at USA vil iverksette nye sanksjoner mot russerne i neste uke.FEIL RETNING: Det siste døgnet er det registrert 1156 nye koronasmittede i Norge, det høyeste tallet så langt. I Oslo er det registrert 495 koronasmittede det siste døgnet, 214 flere enn onsdag i forrige uke. Helseminister Bent Høie kan komme […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.