Nyhetsbrev 16. juni: Putin refererte til Kongressangrepet etter toppmøte

God kveld!  – VIL IKKE HA EN KALD KRIG: Da amerikanske journalister i dag konfronterteVladimir Putin med drap, forgiftning og fengsling av russiske dissidenter, svarte han like greit med å sammenligne dem med den voldelige stormingen av Kongressen i Washington D.C. i januar. «Når det gjelder hvem som dreper hvem og hvem som kaster hvem i fengsel, så kom folk til Kongressen med politiske krav. De får fengselsstraffer på 20, kanskje 25 års fengsel og blir kalt terrorister», sa Putin.     Selve toppmøtet mellom Joe Biden og Putin i Sveits hadde fra amerikanernes side en nøktern ambisjon om å «gjenopprette forutsigbarhet og stabilitet» i forholdet mellom USA og Russland, og bar […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.