Nyhetsbrev 15. oktober: Kom seg unna politiet på butikken – varetektsfengslet i dag

God ettermiddag! TIL HELSE: Den siktede 37-åringen etter massedrapene i Kongsberg onsdag, ble fredag overført til helsevesenet. – Det er på bakgrunn av en vurdering av hans helsesituasjon som gjør at det er den beste løsningen, sier politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til NRK. Han blir nå underlagt en fullstendig judisiell observasjon for å kartlegge psykisk helsetilstand. Buskerud tingrett har bestemt at 37-åringen skal varetektsfengsles i fire uker med medie-, brev- og besøksforbud. Han må sitte de første to ukene i isolasjon. KOM SEG UNNA: Det kommer stadig flere detaljer om hva som skjedde i tidsrommet fra politiet først fikk kontakt med den siktede 37-åringen på en Coop-butikk i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.