Nyhetsbrev 15. mars: Oslo stenger trolig skoler; Avslørt: Nazi-flørt blant Vålerenga-casuals

God formiddag!

– STENGER SKOLER I OSLO: Det er ventet at byrådet i Oslo i ettermiddag kunngjør omfattende stenging av skoler fra onsdag av, men det er foreløpig ikke kjent om alle 15 bydeler og alle trinn blir omfattet. (Byrådet har i helga diskutert flere løsninger)Ifølge NRK vil barnehager fortsatt være åpne.
    Også alle kommuner i Viken er i dag innkalt til krisemøte med tanke på innstramminger i hele regionen.

FOR BASTANT FRA ASTRAZENECA: Folkehelseinstituttet jobber på spreng med å sjekke AstraZeneca-vaksinen og bestemte leveranser av den opp mot de tre tilfellene der unge norske helsearbeidere har blitt innlagt med alvorlig blodpropp og svært uvanlig sykdomsbilde kort tid etter vaksinering.
– Disse blodpropp-tilfellene er veldig alvorlige hendelser. Vi undersøker produksjonslinjen, og vi sjekker hva som er forventet eller kan forventes av en befolkning som vaksineres. FHI jobber intenst med å få opplysninger, og avventer også rapport fra andre internasjonale data, uttalte Geir Bukholm i FHI til VG søndag.
    AstraZeneca får samtidig kri...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.