Nyhetsbrev 13. november: Ropstad refses etter «trist» angrep på MDG + Nå starter riksrett-høringene mot Trump

«EN NORSK KAMERAT»: For en uke siden publiserte ukjente hacktivister en enorm database med blant annet brukerdata og private meldinger fra det nazistiske nettforumet Iron March, som ble tatt ned i 2017 (trolig etter datainnbrudd). Vi har gjort en stor gjennomgang av det unike materialet med tusenvis av én-til-én meldinger høyreekstremister imellom, og har blant annet funnet en rekke nordmenn – hvorav noen var i direkte kontakt med nynazister i USA og Storbritannia som rekrutterte unge til utilslørt terrororienterte grupper. Les artikkelen, med selve chatmeldingene, her. MENNESKEVERDSKAPTE KLIMAENDRINGER: Dagens store skravleklassesnakkis er utvilsomt KrF-leder Kjell Ingolf Ropstads opptreden på Politisk kvarter i debatt med Une […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.