Nyhetsbrev 11. mai: Bombingen av Gaza fortsetter

God kveld!ESKALERTE: 28 mennesker, inkludert ti barn, er så langt drept av israelske raketter mot mål på Gaza-stripen, ifølge tall fra palestinske selvstyremyndigheter.      Samtidig er to kvinner bekreftet drept i rakettangrep fra palestinske områder mot Ashkelon i det sørlige Israel. Hamas eller assosierte grupper skal så langt i opptrappingen ha avfyrt flere enn 400 raketter.      Den omfattende israelske bombingen på Gazastripen (flere framtredende militære Hamas-ledere er blant de drepte) kom etter at den militære fløyen av Hamas i går skjøt flere raketter mot Jerusalem . Dette var i sin tur begrunnet med mandagens opptøyer i Jerusalem, der flere hundre palestinere ble skadd i sammenstøt med israelsk politi.  USAs utenriksminister Antony […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.