Nyhetsbrev 1. september: Når skal 12-åringer vaksineres?

God kveld! VAR FOR DÅRLIG FORBEREDT: Bare det siste døgnet er det registrert 1796 nye koronasmittede i Norge, FHIs prognose tilsier 4900 nye daglige smittede om tre uker gitt dagens smittebilde, og uroen øker rundt myndighetenes strategi for høsten generelt og såkalt grønt nivå ved skolene spesielt. I morgen holder statsminister Erna Solberg pressekonferanse om «smitte blant barn og unge», men det er foreløpig ikke kjent om hun vil tidfeste oppstart av en stadig mer uunngåelig vaksinering av 12-15-åringer.     Sjef for medisinsk intensivavdeling på Ullevål sykehus, Dag Jacobsen, uttaler til NRK i kveld at vil ha gul beredskap på sykehusene og mener barn må vaksineres nå: – Vår […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.