Nyhetsbrev 1. juni: Sp rasler med SV-ultimatum

God ettermiddag!DØDSDOM ELLER SPILL? Noen i Senterpartiet har snakket sammen om Sosialistisk venstreparti – i hvert fall om hvilket bilde Sp bør tegne av regjeringsalternativene i mediene rett før landsmøtet i helga. I går refererte Dagbladet anonyme kilder i Sp på at partileder Trygve Slagsvold Vedum vil forlate forhandlingsbordet hvis Jonas Gahr Støre krever en regjering som inkluderer SV. «Det rødgrønne prosjektet Støre forsøker å gjenopplive er dermed dødfødt, blir Dagbladet fortalt etter samtaler med flere sentrale Senterparti-politikere og rådgivere», skriver avisa.    I dag melder NRK at SV ikke er nevnt i regjeringsplanen som Senterpartiets sentralstyre vil legge fram for landsmøtet. (Etter at fristen for endringsforslag går ut ved midnatt er det bare partileder Vedum og parlamentarisk leder […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.