Nyhetsbre 13. september: Valgdag!

God valgdag!Det grunnleggende først: Klokka 09 i dag åpnet valglokalene, og de siste av dem stenger klokka 21. (Merk at noen også stenger kl. 20)«Valgdagen» er et litt rart ord, siden minst halvparten av valget er unnagjort for lengst. 1 648 817 personer hadde allerede forhåndsstemt. Det er over 600 000 flere enn i 2017 og nesten 56 prosent av det som den gang var totalen. I 18-tida starter valgsendingene hos blant andre NRK, TV 2, og VG. Hva de skal snakke om i tre timer før det faktisk skjer noe, er uklart.Klokka 21 offentliggjør Valgdirektoratet hele opptellingen av forhåndsstemmer, som altså utgjør omlag halvparten av det totale antallet stemmer i […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.