Nå får våre abonnenter en kalddusj hver torsdag morgen

Vi lanserer nemlig en ny spalte som oppdaterer deg på energikrisa i Norge og internasjonalt. Og vi er ikke mer optimistiske på strømregningas vegne enn at vi har døpt nyvinningen Filter KALDDUSJ.

Hvorfor må du betale ti, kanskje snart tjue kroner kilowatt-timen? Hva betyr de ekstreme prisene for samfunnsøkonomien? Hvilken makt har politikerne over det som skjer? Hvor mye naturgass har EU i reserve? Hva kan vind og sol bidra med? Og er det virkelig så himla vanskelig for russerne å få reparert den rørledningen utenfor St. Petersburg?

Slike ting får du oppdatert, kvalitetssikret informasjon om ved å følge Filter KALDDUSJ – enten du velger å få spalten rett i innboksen eller lese den på våre nettsider.

Kalddusjen inngår i vårt abonnementstilbud, som allerede omfatter faste spalter og nyhetsbrev om politisk ekstremisme og hatkriminalitet, klimakrisa, konspirasjonsteorier og nyhetsbildet i inn- og utlandet.

I motsetning til cirka alt annet i samfunnet er prisen den samme som før: 70 kroner måneden for et digitalt abonnement, en hundrings hvis du i tillegg vil ha vårt månedlige papirmagasin i posten. Ingen bindingstid. 

Vi håper å se deg på abonnentslistene! Filter Nyheter er en liten, selvstendig mediebedrift som satser på grundig, kritisk samfunnsjournalistikk uten clickbait og billig kulturkrigsretorikk. Vi trenger din støtte for å holde det gående.