Morna, Jensen: Her er 21 analyser av Frp-lederens overraskende avgang

Det kom overraskende på de fleste: Etter partiets landsstyremøte torsdag ettermiddag denne uka, hasteinnkalte Frp-leder Siv Jensen til pressekonferanse på Stortinget. Partiets kommunikasjonssjef tok direkte kontakt med de største riksmediene for å sørge at de var til stede. Og klokken 17.15 kom nyheten offisielt fra podiet: Jensen tar tar ikke gjenvalg til Stortinget. Hun ber om at partiet velger en ny leder på landsmøtet i mai. Og hun peker direkte på Sylvi Listhaug som sin etterfølger – og Ketil Solvik-Olsen som hennes nestleder. Hvordan skal man forstå det? Politiske redaktører, gamle kolleger, kommentatorer, meningsmotstandere og eks-politikere har ikke vært vanskelige […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.