Meduza: Uavhengig russisk avis forbys i hjemlandet

HEVDER RUSSISKE KOMMENTATORER OVERDRIVER: Forsvarsdepartementet i Storbritannia mener at russiske militærkommentatorer de siste dagene har overdrevet framskrittene på bakken i Ukraina. Det skriver de i sin siste oppdatering. Departementet viser til områdene rundt Orkiv i Zaporizjzja og nær Vuhledar i Donetsk. Ifølge den britiske etterretningstjenesten har de russiske styrkene trolig utført lokale angrep i nærheten av disse områdene, men britene tviler på at de har gjort essensielle framskritt. Det britiske forsvarsdepartementet ser på det som en realistisk mulighet at russiske militære kilder med vilje sprer feilinformasjon for å få det til å virke som den russiske operasjonen har «momentum».  NÅR YTRE HØYRE SPENNER BEIN […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.