«Lei av heksejakt»: 19 reaksjoner på Erna Solbergs korona-overtramp

I går ble det kjent statsminister Erna Solberg (H) har brutt regler og anbefalinger for smittevern i forbindelse med sin egen 60-årsfeiring: I slutten av februar samlet hun flere enn ti stykker for å spise middag sammen to kvelder på rad. Fredag kveld i vinterferien var 13 personer fra Solbergs familie på restauranten Hallingstuene på Geilo i Hol kommune – statsministeren skulle egentlig delta selv, men ble forhindret da hun fikk problemer med et øye. Lørdag kveld var Solberg og 13 familiemedlemmer samlet for å spise sushi i en leilighet som statsminister-paret hadde leid. «Jeg burde visst bedre», sier statsministeren, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.