Klimastreikerne om bompengeopprøret: — Her i byen handler det bare om vilje

10 000 skoleelever streiker igjen over hele landet mot dvask klimapolitikk. Hundrevis av paraplyer fylte plassen foran Stortinget i striregnet fredag. Statsminister Erna Solberg (H) kom ut for å tale til streikerne, som blant annet krever at Norge erklærer «klimakrise» for å få opp dampen på tiltakene. «Verden står overfor en klimakrise. Det er ikke noe vi trenger å vedta. Vi vet det» og «Dere har arvet et problem som er skapt av oss voksne. Men det er mulig å håndtere» var noe av det statsministeren sa, før hun skrøt av regjeringens tiltak hittil. Vi valgte å spørre ungdommene om en annen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.