Justisministerens samboer siktet etter truslene mot familiens hjem

Sist oppdatert fredag klokken 15:00 Politiets sikkerhetstjeneste har siktet samboeren til justisminister Tor Mikkel Wara (Frp), Laila Anita Bertheussen (54), for selv å ha tent på brannen som ble startet i en bil utenfor familiens bolig natt til søndag 10. mars.  Forholdet sees i sammenheng med de andre hendelsene på eiendommen den siste tiden. Siktelsen er for straffelovens paragraf 225 b, «for å ha vekket mistanke om at en straffbar handling er begått, uten at den er det», sa PST-sjef Benedicte Bjørnland på en pressekonferanse torsdag. – Vi mistenker at siktede selv har satt på brannen, og ved det gitt inntrykk av […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.