Hevder Trumps krets forsøkte å påvirke vitnemål

HEVDER TRUMPS KRETS FORSØKTE Å PÅVIRKE VITNEMÅL: Cassidy Hutchinson, tidligere assistent i Det hvite hus og daværende stabssjef for Mark Meadows, holdt en av de mest dramatiske og avgjørende vitnemålene for 6. januar-komiteen til Representantenes hus. Hutchinson forklarte hvordan Trump oppførte seg mens det voldelige angrepet foregikk, blant annet sa hun at Trump forlangte å bli kjørt til kongressbygningen, men at han ble nektet av sikkerhetsvaktene.  I en 138 sider lang transkripsjon fra vitnemålet hennes, som nå er offentliggjort, hevder Hutchinson at flere av Trumps allierte, blant annet hans advokater, forsøkte å påvirke henne før vitnemålet for å beskytte Trump. […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.