Se oversikten: Slik ble Iran-affæren så alvorlig at Sandberg måtte trekke seg

Fiskeriminister Per Sandberg på reise i Iran.
Det ble til slutt flere ulike komponenter i det som utviklet seg til en krise for Per Sandberg, Frp, statsminister Erna Solberg og regjeringen: Dømmekraften i Sandbergs prioritering av private forhold foran sikkerhetsråd fra Politiets sikkerhetstjeneste og beredskapsreglene Statsministerens kontor har pålagt ham. Statsråden skal ha begrunnet de bevisste overskridelsene med forhold rundt Sandbergs skilsmisse og konflikten med hans fraseparerte kone Line Miriam Sandberg (Frp), som er statssekretær i Helse- og omsorgsdepartementet. Deltagelse på arrangementer i regi av den iranske ambassaden i Oslo både som statsråd og «privat», hans valg av Iran som feriedestinasjon sammen med kjæresten Bahareh Letnes (som […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.