FNB-toppene tar valgomat: Telemarks bompengegeneral om rødt kjøtt, EØS og privatisering

Takket være måten vi skattlegger bilbruk i byene på i dette landet, står norske fylke- og kommunestyrer i fare for å få et betydelig innslag av et helt nytt parti etter høstens valg: Folkeaksjonen nei til bompenger (FNB). Om disse politikerne vet vi en ting: De er veldig imot bompenger. Når det gjelder alt det andre en folkevalgt lokalpolitiker må ta stilling til i løpet av en fireårsperiode, er FNB-erne uskrevne blad. I et forsøk på å lære dem bedre å kjenne har Filter Nyheter dermed oppfordret FNB-topper i forskjellige deler av landet om å avsløre hva de personlig svarer i NRKs valgomat. Tidligere har vi hørt fra partistifter Frode Myrhol i Stavanger og Bjørn Revil (52) i Oslo. Nå har turen kommet til Telemark og Tommy Ballestad (f. 1983). At alle FNB-politikere som skriver seg inn på listene rundt om i landet er helt uskrevne blad er en sannhet med modifikasjoner. Flere har historikk fra andre partier. Ballestad var med å stifte et nytt parti forrige lokalvalg: Bypartiet i Skien. Etter en opprivende personstrid og maktkamp i det ferske partiet gikk han over til et annet ferskt parti, FNB. Som FNB-politiker forteller han at han stiller seg mer i det politiske sentrum enn som Byparti-politiker, et parti som tilhører høyresiden. [caption id="attachment_7497" align="alignnone" width="1100"] Tommy Ballestad har vært innom andre partier, men nå er det fullt tråkk...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.