«En annerledes hverdag»: Dette er de omfattende korona-tiltakene som innføres i dag

Statsminister Erna Solberg under dagens pressekonferanse.
Statsminister Erna Solberg (H) varslet torsdag morgen tiltak mot korona-viruset «som kommer til å bli de mest inngripende Norges befolkning har opplevd i fredstid». Sammen med helseminister Bent Høie (H), helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør Camilla Stoltenberg ved Folkeshelseinstituttet holdt statsministeren pressekonferanse klokken 14: Der presenterte myndighetene nye og radikale tiltak for å bremse spredningen av korona-viruset i det norske samfunnet. – Vi står i en vanskelig tid for Norge og for verden. Norge blir satt på en stor prøve, både som samfunn, men også som enkeltmennesker. I denne perioden vi har foran oss, vil alle få en annerledes hverdag, begynte […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.