«Terroristene skal bekjempes»: Dette sa statsministeren om Marokko-angrepet i nyttårstalen

Drapene på norske Maren Ueland og danske Louisa Vesterager Jespersen i Marokko rystet Norge i midten av desember, og like før jul ble det langt på vei klarlagt at ugjerningen var begått av islamister som sympatiserer med terrororganisasjonen IS og hadde filmet ett av drapene for å legge ut video på nettet. Les også: Terrorforsker om halshugging av kvinne: – En så fryktelig video kan slå begge veier for IS Statsminister Erna Solberg gjorde endringer i kveldens forhåndsinnspilte nyttårstale – der det overordnede temaet var barn – for å kommentere terrorangrepet mot to kvinner med bånd til Norge. I talen refererer […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.