Et nytt nummer av Filters papirmagasin kommer snart fra trykkpressa!

Denne gangen kan du blant annet lese om:

  • Derfor frykter de en ny amerikansk borgerkrig. «Det er enkelte likheter mellom dagens hendelser og dem på 1800-tallet», sier historieprofessor og ekspert på den amerikanske borgerkrigen til Filter Nyheter. 
  • Equinor tapte hundrevis av milliarder på USA-eventyr. Oljeselskapet prøvde å «snikfremlegge» slakt-rapport i ly av fredsprisutdelingen. Det gikk ikke helt.
  • Facebook slår ned på Qanon. Konspirasjonsteoriens følgere mener Donald Trump kjemper mot en elite av pedofile samfunnstopper.
  • Nå kan konspi-folket rykke inn i Kongressen. Flere kandidater til årets valg er overbevist om at Qanon-fantasiene er ekte.
  • NHO-topp innrømmer at han ignorerer naturkrisa. I fjor tordnet Stein Lier-Hansen mot naturtap. Men i NHOs nye tiårsplan er ikke naturmangfold engang nevnt.
  • Så grønt er statsbudsjettet egentlig. Erna Solberg lovet i februar å minst halvere Norges klimautslipp innen 2030. Det skal holde hardt.

Dette bladet får du i postkassa ved å tegne et abonnement – enten 100 kroner i måneden (eller 150 om du føler deg raus) eller 900 kroner i året.

Da får du også tilgang til det digitale arkivet, kommentarfeltet på filternyheter.no og alle sakene i papirmagasinet som lydfiler, slik at du kan lytte til dem som en podcast!


Støtt Filter Nyheter!

Å lage kvalitetsjournalistikk koster penger, uten deg som støttespiller er ikke dette mulig.

For kun  100,- kroner i måneden (150,- om du føler deg raus) eller 900,- i året får du Filter Magasin i postkassa / digitalt på nett, delta i kommentarfeltene på sakene våre og tilgang til Filter Lyd, der du kan lytte til artiklene.

Bare klikk på et av valgene under så blir det hele gjort med Vipps. Samtidig godtar du våre kjøpsvilkår.

Du kan også støtte Filter ved å vippse et valgfritt beløp til 514053. Les mer her. 

Vil arbeidsplassen din støtte Filter Nyheter? Send en epost til [email protected] eller besøk denne nettsiden for mer informasjon.

Våre bedriftsabonnenter får fire utgaver av Filters papirmagasin til kontoret hver måned for 3000 kroner i året.

Stjel artiklene våre

Filter Nyheter vil gjerne at du, helt gratis, republiserer våre artikler og tegninger/grafikker. Grundig, faktaorientert journalistikk har aldri vært viktigere.

Alt du trenger å gjøre er å sende e-post til [email protected] der du informerer om hvor innholdet skal publiseres. Vi svarer deg så fort som mulig. Les mer her.