Dette kan du lese om i siste nummer av Filters papirmagasin

Et nytt nummer av Filters papirmagasin kommer snart fra trykkpressa!

Denne gangen kan du blant annet lese om:

  • Derfor frykter de en ny amerikansk borgerkrig. «Det er enkelte likheter mellom dagens hendelser og dem på 1800-tallet», sier historieprofessor og ekspert på den amerikanske borgerkrigen til Filter Nyheter. 
  • Equinor tapte hundrevis av milliarder på USA-eventyr. Oljeselskapet prøvde å «snikfremlegge» slakt-rapport i ly av fredsprisutdelingen. Det gikk ikke helt.
  • Facebook slår ned på Qanon. Konspirasjonsteoriens følgere mener Donald Trump kjemper mot en elite av pedofile samfunnstopper.
  • Nå kan konspi-folket rykke inn i Kongressen. Flere kandidater til årets valg er overbevist om at Qanon-fantasiene er ekte.
  • NHO-topp innrømmer at han ignorerer naturkrisa. I fjor tordnet Stein Lier-Hansen mot naturtap. Men i NHOs nye tiårsplan er ikke naturmangfold engang nevnt.
  • Så grønt er statsbudsjettet egentlig. Erna Solberg lovet i februar å minst halvere Norges klimautslipp innen 2030. Det skal holde hardt.

Dette bladet får du i postkassa ved å tegne et abonnement – enten 100 kroner i måneden (eller 150 om du føler deg raus) eller 900 kroner i året.

Da får du også tilgang til det digitale arkivet, kommentarfeltet på filternyheter.no og alle sakene i papirmagasinet som lydfiler, slik at du kan lytte til dem som en podcast!


Prøv vårt digitalabonnement gratis i 30 dager

Klikk på bildet og bli abonnent i dag.