Det er en grunn til at ukrainere steilet da filmen om denne Putin-fienden vant Oscar

Dette er en kommentarartikkel fra en bidragsyter utenfor Filter-redaksjonen. Bjørn Johan Berger er aktiv i Norsk-ukrainsk venneforening, som blant annet har arrangert demonstrasjoner til støtte for Ukraina. Da dokumentarfilmen «Navalny» 13. mars ble utropt til vinner under Oscar-seremonien, holdt Aleksej Navalnyjs kone Julia Navalnaja en kort appell. Der fortalte hun at hun drømmer om den dagen da mannen hennes blir satt fri og at landet deres blir fritt – og høstet stor applaus fra salen: https://twitter.com/nowthisnews/status/1635084006839537665?s=20 Men for mange ukrainere ble dette nok en bekreftelse på at de ikke kan stole på Navalnyj og den russiske opposisjonen. Les også (2018): […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.