Derfor trenger du ikke å hyperventilere over Putins splitter nye atomvåpen

På første dag i vårens første måned holdt Russlands president Vladimir Putin sin 15. tale om «rikets tilstand». Der snakket han om barnehager og han svingte innom Russlands økonomiske krise, men internasjonalt var det noe helt annet som fikk oppmerksomhet. Putin avslørte en rekke nye våpen med egenskaper som «foreløpig er enestående i verden». De viktigste: Svært raske og manøvrerbare kryssermissiler med «ubegrenset rekkevidde». Svært raske, langtrekkende og dyptgående undervannsdroner som er vanskelige å detektere. En video av Russlands kjente atomvåpen Sarmat (av nato kalt Satan) som angriper Florida. Putin kritiserte USA sterkt for å ha brutt avtalen om å begrense rakettskjold for å […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.