Beskyttet: Derfor støtter norske bedrifter Filter

– Fremveksten av ekstreme holdninger er stor. Derfor er det et behov for god, gravende journalistikk som det Filter Nyheter står for, sier Mille Eikeland. Hun er daglig leder i Café Fiasco, et tradisjonsrikt serveringssted midt i Oslo som støtter Filter Nyheter gjennom å holde et bedriftsabonnement. Da får kafeen fire eksemplarer av Filter Nyheters papirmagasin hver måned – til glede for gjestene. Og Cafè Fiasco bidrar til at en av landets viktigste journalististiske start-ups fortsetter å holde det gående. Filter Nyheter har de siste fem årene bemerket seg med grundig dekning av politisk ekstremisme og gravejournalistikk, særlig opp mot […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.