Britenes finansminister fikk sparken – Liz Truss kan være neste som må gå

KWASI KWARTENG GÅR AV: Seks uker tok det, fra Liz Truss dannet ny regjering i Storbritannia til hun måtte bytte ut en av de viktigste statsrådene. Finansminister Kwasi Kwarteng avbrøt brått et møte med Det internasjonale pengefondet i USA i natt og returnerte til Storbritannia, der Truss på morgenkvisten varslet pressekonferanse før hun mottok Kwarteng til et møte i Downing Street som ikke skal ha vart mer enn et kvarter. Så bekreftet Kwarteng i sosiale medier at han er bedt om å gå av og har akseptert.  Bakgrunnen er budsjettforslaget Kwarteng har lagt frem, der høy inflasjon, stigende renter og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.