Nyhetsbrev fredag 13. september: Hestehandel spessial + Joe Biden beholder ledertrøya hos Demokratene etter stor presidentdebatt

VENSTRE-OPPRØR, IGJEN: Hvor utrygt sitter Trine Skei Grande? Det elendige valgresultatet (3,9 prosent) har satt fart på lederdebatten. Hele Venstre-ledelsen kan bli skiftet ut på landsmøtet til våren - og valgkomitéen skal levere sin innstilling 15. oktober.
  • Gunnar Silden i Stad Venstre (som selv fikk 36,2 prosent i lokalvalget), til VG: «Vi trenger en ny partileder og en ny ledelse i partiet, fordi dagens ledelse i stor grad er preget av slitasje».
  • Venstre-veteran Øystein Senum i Kongsberg: «Jeg må si at jeg reagerte nærmest med sjokk da jeg så at Trine ikke tok ansvar og sa at hun trekker seg da vi fikk valgresultatet».
  • Mangeårig Smøla-ordfører Iver Nordseth«Jeg må innrømme at jeg er i sterk tvil om det er Trine som bør lede oss frem mot valget i 2021 etter dette katastrofevalget».
I dag har Aftenposten publisert tall fra en Norstat-undersøkelse som måler hvilke norske toppolitikere som er best likt. 44 prosent liker Venstres parlamentariske nestleder Abid Raja - mens Skei Grande bare er likt blant 20 prosent.  Selv hevder hun at hun har stor støtte i partiet. Da hun på 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.