31. mars: Koronapandemien verden over – Dette skjedde mens du sov

  • Ansatte som jobber for Amazon streiker, fordi de mener nettbutikk-giganten presser dem til å jobbe under utilstrekkelige smittevernstiltak. Amazon bestrider arbeidernes beskyldninger.
   
  • Spillere på Barcelona FC har gått med på å ta et 70 prosent lønnskutt under pandemien for å sikre at ikke-spillende personell får full lønn.
 
  • Ungarns regjering har vedtatt å gi seg selv omfattande fullmakter. Statsminister Viktor Orban lovet å ikke misbruke makten, men motstandere - inkludert menneskerettighetsorganisasjoner utenfor Ungarn - mener han bryter ned demokratiet. Det er ingen tidsbegrensning for disse fullmaktene. Journalister kan risikere fengselstraff hvis myndighetene misliker deres rapportering om krisen.
 
  • Nær 200 syriske asylsøkere er 

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.