28 politikere skylder skatt etter gratis pendlerbolig

SLADDET STORTINGETS SKATTE-SKYLDNERE: Stortinget skylder drøyt 1,3 millioner kroner i ubetalt arbeidsgiveravgift, mener Skatteetaten etter å ha gjennomgått bruken av pendlerboliger. Stortingets flertall avgjør selv om kravet skal bestrides, melder Aftenposten. Skatteetaten mener også at 28 tidligere og/eller nåværende stortingsrepresententer med gratis pendlerbolig har fått en fordel på totalt 9,6 millioner kroner som det skulle vært betalt skatt av. Stortinget har selv publisert rapporten på sine nettsider, men i en sladdet versjon der det er umulig å se hvilke politikere det dreier seg om. Gjennomgangen kommer i kjølvannet av fjorårets avsløringene av at en rekke folkevalgte ikke hadde innrapportert fordelen med […]

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.