27. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

«KONTANTSTØTTE» TIL BEDRIFTER: Regjeringen vil dekke en andel av de faste kostnadene for bedrifter som opplever betydelig nedgang i inntekter på grunn av koronakrisen. En slags «kontantstøtte for bedrifter». Ordningen skal gjelde midlertidig i to måneder, men svært få detaljer er klare nå. Regjeringen vil sette av 10-20 milliarder kroner hver måned til dette, ifølge finansminister Jan Tore Sanner (H). Få detaljene i vår twittertråd. Ellers, utenlands:  

  • Over en halv million mennesker har blitt smittet av koronaviruset verden over. 122 000 har blitt friske. 24 000 mennesker er døde.
 
  • Fra i morgen, lørdag, vil ingen utlendinger få lov til å reise inn i Kina, virus eller ikke.
 
  • USA har nå passert Kina i antall smittede, med 85 500 tilfeller. Halvparten av dem i New York.
 
  • Storbritannia økte antallet døde på én dag med 100 personer, fra 475 til 578, melder BBC.
 
  • Donald Trump har sn...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.