25. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

Lederne av Verdensbanken og Det internasjonale valutafondet støtter gjeldslette for å hjelpe afrikanske land med å styrke helsevesenet i møte med pandemien. Det kommer som et svar på et felles opprop fra afrikanske finansministre. Leder av Verdensbanken, David Malpass, benyttet likevel høvet til å understreke at han mener landene bør fjerne reguleringer og subsidier, og innføre frihandel.   Sent i går kveld gjorde Japans statsminister Shinzo Abe det klart at OL i Tokyo skal utsettes, ikke avlyses. Det er enigheten mellom den olympiske komité og vertslandet.   India går nå inn for tre ukers lockdown, og med det går ytterligere 1,3 milliarder av verdens befolkning i hjemme-karantene. Myndighetene lover samtidig en hjelpepakke på 2 milliarder […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.