24. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

  • Lockdownen av millionbyen Wuhan i Kina, hvor pandemien startet, avsluttes den 8. april, melder China Daily. Andre deler av Hubei-provinsen letter reiserestriksjonene den 25. mars.
 
  • I Brasil har mafia-kartellene tatt smittevern-tiltak i landet i egne hender, og håndhever et portforbud i favelaene etter klokken åtte på kvelden, i mangel på handling fra myndighetene. Det skriver den portugisiske avisen Sabado.
 
  • Donald Trump antyder at han vil åpne opp på restriksjonene i landet «very soon», som i at det ikke er snakk om måneder med nedstengning, for å lette nedturen i økonomien. Trump vil se på muli...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.