20. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

Kina er på dag to uten registrert, lokal korona-smitte. De rundt 40 nye tilfellene det siste døgnet kommer fra importerte tilfeller fra kinesere som har returnert til hjemlandet. i Asia advarer om at det ikke er over, det vil komme en ny bølge av koronaspredning. Indonesia har kun 309 bekreftede smittede, men hele 25 dødsfall. Det er sannsynligvis enorme mørketall i landet. Argentina innfører obligatorisk karantene for å dempe virusspredning. Sveriges helsemyndigheter har hyret filosofer til å utarbeide nye, etiske retningslinjer hvor hvordan pasienter skal prioriteres hvis sykehusene overbelastes. Det utarbeides også en oppdatert veileder i Norge. Netflix vil redusere videokvaliteten på […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.