20. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

  • Kina er på dag to uten registrert, lokal korona-smitte. De rundt 40 nye tilfellene det siste døgnet kommer fra importerte tilfeller fra kinesere som har returnert til hjemlandet. i Asia advarer om at det ikke er over, det vil komme en ny bølge av koronaspredning.
  • Indonesia har kun 309 bekreftede smittede, men hele 25 dødsfall. Det er sannsynligvis enorme mørketall i landet.
  • Sveriges helsemyndigheter har hyret filosofer til å utarbeide nye, etiske retningslinjer hvor hvordan pasienter skal prioriteres hvis sykehusene overbelastes. Det utarbeides også en oppdatert veileder i Norge.
  • Netflix vil redusere videokvaliteten på sin tjeneste i Europa de neste 30 dagene, for å redusere belastningen på internettleverandørene.
USA:
  • Antall b...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.