18. mars: Koronakrisen verden over – Dette skjedde mens du sov

Onsdag morgen handler om utviklingen i Amerika: USA har begynt å teste en potensiell vaksine mot koronavirus på mennesker. Det er friske, frivillige i Seattle. Den første testfasen ble lansert i rekordfart, men det vil sannsynligvis ta mange måneder før en kommersiell vaksine er klar, advarer eksperter. New York vurderer et så drastisk tiltak som å sette hele millionbyen i karantene. Myndighetene i Washington ved finansminister Steven Mnuchin går for strategien å sende en sjekk i posten til innbyggerne i løpet av de neste to ukene. Landet frykter at arbeidsledigheten vil stige til 20 prosent. Joe Biden har vunnet demokratenes valg om […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.