Nordmenn i ekstreme konspi-nettverk: Derfor frykter PST angrep på vaksinesentre og helsetopper

Bare de siste månedene har myndighetene i en rekke vestlige land måttet håndtere fysiske angrep, brannstiftinger, alvorlige trusler og fysisk forfølgelse av regjeringspolitikere i tillegg til korona-demonstranter som søker fysiske sammenstøt med opprørspolitiet. Noen nylige eksempler: Ved årsskiftet ble det kjent at en organisert britisk gruppe, «Alpha Men Assemble», kombinerte nærkamp-trening med oppfordringer i sosiale medier til «direkte aksjoner» mot myndighetene for å bekjempe vaksinering. 17. januar ble en lege i Bulgaria overfalt av en kjent vaksinemotstander som skulle filme konfrontasjonen mens han ropte drapstrusler, én av flere lignende hendelser i landet. I desember pågrep tysk politi seks militante vaksinemotstandere […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.