Dette er politiets beviser mot Israels statsminister i korrupsjonssaken som kan felle ham

Tirsdag kveld var det et faktum: Politiet i Israel anbefaler tiltale mot statsminister Benjamin Netanyahu i korrupsjonsskandalen som har rystet regjeringen hans de siste månedene. Etterforskningen har pågått i over et år, og nå mener altså korrupsjonsjegerne å ha nok beviser til å be påtalemyndigheten sette statslederen på tiltalebenken for blant annet å ha handlet «i strid med offentlighetens interesser». Netanyahu viser ingen tegn til å ville gå av som følge av den dramatiske utviklingen i straffesaken. I en direktesendt tale tirsdag kveld uttalte han at han har «viet hele livet til Israel». – Jeg vet sannheten, og kan fortelle […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.