Vi trålet internett: Her er de fem beste brexit-analysene akkurat nå

Den britiske statsministeren Theresa Mays konservative mindretallsregjering er i krise, bare ni måneder før Storbritannia skal forlate EU. Dette har skjedd: På fredag fikk May flertall i regjeringen for en overordnet plan for utmeldelse av EU. Planen beskrives som soft: Britene vil etablere et felles marked for varer og landbruk med EU, samt bli værende i tollunionen. Planen var hard å svelge for sterke brexit-tilhengere i det konservative partiet og regjeringen. Utenriksminister Boris Johnson mente den lignet «a turd». Søndag valgte brexit-minister David Davies å trekke seg fra sin stilling. Han mener Mays plan er i strid med intensjonen bak en […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.