Vi dro på hjemmebesøk til nynazistens hovedkvarter

LUDVIKA: Ved frysedisken i en stor, søndagsåpen Lidl-butikk i den svenske småbyen Ludvika i Dalarna, står Norges ledende nynazist i den tyske lavpriskjedens mørkeblå uniformsskjorte og sørger for at frossenpizzaene har riktig pris. Haakon Forwald (39), som bare for en måned siden erklærte på nettet at «vi er fanatiske og vil til siste bloddråpe kjempe for vårt folk» har en kollega som bærer navneskiltet «Mohammed». I kassa sitter en annen mørkhudet kollega. Forwald snakker lavt og er høflig. Han er villig til å svare på spørsmål fra Filter Nyheter, sier han, utenfor arbeidstid. - Det må bli i morgen før […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.