Valget i Italia: Innvandringskrise, mafia, populister og EU-motstand

Bare halvannen uke før italienske velgere går til urnene søndag 4. mars, viser meningsmålingene tilnærmet dødt løp mellom... en høyresidekoalisjon preget av interne konflikter lite samarbeidsvillige populister med høy oppslutning og et sentrum-venstreparti som gradvis har tapt velgere siden i fjor høst Hvordan vil det ende? Med en høyreorientert flertallsregjering fundert på innvandringsmotstand og sterke EU-antipatier? En pussig storkoalisjon der både høyre- og venstresiden møtes til noe som kan ligne et teknokratisk forretningsministerium? Eller en svak mindretallsregjering som er avhengig av shoppe etter støtte fra sak til sak? Kanskje like sannsynlig: Nyvalg, fordi partiene rett og slett ikke klarer å bli enige om hvordan […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.