Få litt oversikt i «tidenes lokalvalg»: Nord-Norge, Sør-Norge, Vestlandet

Pjuh! 365 kommunevalg, 11 fylkestingsvalg og 15 bydelsvalg. Vi skal ikke late som vi har stålkontroll – men én ting er sikkert: Det er ikke de vanlige overdrivelsene fra oss journalister at akkurat dette lokalvalget er veldig mye mer spennende enn normalt. To eksempler: Noen av de store kommunene kan ende opp uten at –noe– parti har over 20 prosent oppslutning. – Det har aldri skjedd før, sier valgforsker Johan Giertsen til DN. Senterpartiet setter ny norsk rekord i framgang om målingene slår til – fra 8,5 prosent i 2015 til over 17 prosent i 2019, mer enn en dobling […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.