Vakt i regjeringskvartalet tvitret muslimfiendtlige konspirasjonsteorier om norske politikere

En mann som i over ni år har vært en del av sikkerhetsapparatet rundt den norske regjeringen, har i lang tid også skrevet og delt svært radikale oppfatninger om muslimske politikere og andre folkevalgte på sin offentlige Twitter-profil. Samtidig som 62-åringen fra Østfold har vært resepsjonsvakt på deltid i Sikkerhetstjenesteavdelingen i Departementenes sikkerhets- og servicetjeneste (DSS), har han blant annet omtalt toppolitikere i Arbeiderpartiet, SV og Venstre i konspirasjonsteorier om at de lever dobbeltliv på oppdrag fra islamister. Særlig Abid Raja (V) har gjennom flere år vært i fokus for mannens tanker om norske muslimers «lojalitet»: (Mannens brukernavn, som tilsvarer fornavnet hans, […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.