Utviklingen 16. april: Frihet i en liten app?

Mistet oversikten? Her er de viktigste korona-nyhetene fra Norge torsdag 16. april: Fersk Filter-artikkel: Vurderer du å holde ungene hjemme fra skole eller barnehage? Da bør du lese dette først: Vi har oppsummert ekspertenes argumenter for at åpning er riktig nå. Virus-situasjonen nå: 6 848 personer er bekreftet smittet av koronaviruset i Norge. 177 er innlagt på sykehus, 64 ligger på intensivavdeling og 52 er tilkoblet respirator. 152 er døde. «Smittestopp»: Folkehelseinstituttet og statseide Simulas nyutviklede «Smittestopp»-app ble lansert torsdag, men grunnet stor pågang hadde flere brukere i de første timene problemer med å ta den i bruk. Målet med appen […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.