Utviklingen 15. mars: Dette er regjeringens 100 000 000 000-kronerspakke

Statsminister Erna Solberg (H) og finansminister Jan Tore Sanner (H) la søndag kveld frem ytterligere tiltak for å sørge for at norske bedrifter holder seg flytende gjennom koronakrisen. Tiltakene kommer på toppen av den store pakken som ble presentert fredag (og som opposisjonen på Stortinget nå har foreslått flere endringer i). Solberg og Sanner presenterte følgende på pressekonferansen like etter klokken 19: Bedriftene får utsatt innbetalingen av arbeidsgiveravgiften. Regjeringen oppretter to nye låneordninger for norske bedrifter – hver med en foreløpig ramme på 50 milliarder kroner (rammen kan altså bli større): Staten skal garantere for nye banklån til små- og […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.