Unik mulighet: Nå kan denne tegningen bli din!

Alle avishus med respekt for seg selv har en egen tegner. Selv Filter Nyheter holder seg med en slik: Pål Nordseth (f. 1976), som til daglig er journalist i redaksjonen. Da vi ba ham oppsummere USA-president Donald Trumps temmelig ville 2019, skred han straks til verket med penn og fargestifter. Resultatet ble denne videoen – som vi publiserte i jula, men fortsatt kan nytes i sin helhet her: https://youtu.be/Mt4He1YHGUg Men nå, kjære leser, gir vi deg muligheten til å sette kloa i selve originaltegningen! Filter Nyheters ambisjon er å bedrive grundig og kritisk journalistikk. Den skal være åpen og gratis for […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.