Unik mulighet: Nå kan denne tegningen bli din!

Alle avishus med respekt for seg selv har en egen tegner.

Selv Filter Nyheter holder seg med en slik: Pål Nordseth (f. 1976), som til daglig er journalist i redaksjonen.

Da vi ba ham oppsummere USA-president Donald Trumps temmelig ville 2019, skred han straks til verket med penn og fargestifter.

Resultatet ble denne videoen – som vi publiserte i jula, men fortsatt kan nytes i sin helhet her:

Men nå, kjære leser, gir vi deg muligheten til å sette kloa i selve originaltegningen!

Filter Nyheters ambisjon er å bedrive grundig og kritisk journalistikk. Den skal være åpen og gratis for alle.

Forretningsmodellen vår er innholdsmarkedsføring – tekster som den kommersielle avdelingen i Filter Media skriver for eksterne oppdragsgivere og publiserer på en annen plattform.

På Filternyheter.no finner du verken reklame eller annonser – kun det journalistiske produktet fra redaksjonens ansatte.

Dersom du har lyst til å støtte vårt arbeid, er du velkommen til å sende oss en donasjon via Vipps. Gir du 498 kroner eller mer, sender vi deg automatisk en egen t-skjorte med Filter-logo i posten.

Men ikke nok med det: Alle som donerer 498 kroner eller mer, er også med i trekningen av Pål Nordseths signerte originaltegning «Trump-året 2019»!

Her kan du velge din t-skjortestørrelse. Knappene tar deg videre til betalingsløsningen – og du blir automatisk med i trekningen av kunstverket:

Se på tegningen, da! Den kan snart henge på veggen din:

«Trump-året 2019». Penn og fargestift på «bright white/silky surface»-papir i A3-format.

Ønsker du å donere et større (eller mindre) beløp uten å motta t-skjorte eller være med i trekningen av den fargerike Trump-tegningen, kan du selvsagt gjør det:

Da går du direkte inn i Vipps-appen, velger «Send» og taster inn nummeret 514053 – eller søker opp Filter Media for å finne det. (Denne løsningen kan du også benytte deg av dersom du vil sende mer penger etter å ha brukt t-skjorte-knappene ovenfor).

Hvis mange vil donere kan vi sette i gang journalistiske prosjekter vi ellers ikke ville hatt råd til – og sikre at de vi har satt i gang, fortsetter på det nivået vi ønsker.

Tusen takk til alle som bidrar allerede!

Her er noen eksempler på journalistikk som du ikke har kunnet finne noen andre steder enn hos Filter Nyheter: