Unik mulighet: Nå kan denne tegningen bli din!

Alle avishus med respekt for seg selv har en egen tegner. Selv Filter Nyheter holder seg med en slik: Pål Nordseth (f. 1976), som til daglig er journalist i redaksjonen. Da vi ba ham oppsummere USA-president Donald Trumps temmelig ville 2019, skred han straks til verket med penn og fargestifter. Resultatet ble denne videoen – som vi publiserte i jula, men fortsatt kan nytes i sin helhet her: https://youtu.be/Mt4He1YHGUg Men nå, kjære leser, gir vi deg muligheten til å sette kloa i selve originaltegningen! Filter Nyheters ambisjon er å bedrive grundig og kritisk journalistikk. Den skal være åpen og gratis for alle. Forretningsmodellen vår er innholdsmarkedsføring – tekster som den kommersielle avdelingen i Filter Media skriver for eksterne oppdragsgivere og publiserer på en annen plattform. På Filternyheter.no finner du verken reklame eller annonser – kun det journalistiske produktet fra redaksjonens ansatte. Dersom du har lyst til å støtte vårt arbeid, er du velkommen til å sende oss en donasjon via Vipps. Gir du 498 kroner eller mer, sender vi deg automatisk en egen t-skjorte med Filter-logo i posten. Men ikke nok med det: Alle som donerer 498 kroner eller mer, er også med i trekningen av Pål Nordseths signerte originaltegning «Trump-året 2019»! Her kan du velge din t-skjortestørrelse. Knappene tar deg videre til betalingsløsningen – og du blir automatisk med i trekningen av kunstverket: [sc name="Donasjon t-skjorter"] Se på tegningen, da! Den kan snart henge på veggen din: [caption id="attachment_11125" align="alignnone" width="1100"] «Trump-året 2019». Penn og fargestift på «bright white/silky surface»-papir i A3-format.[/caption] Ønsker du å donere et større (elle...

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.