Unge Høyre ut mot mer HRS-støtte: – Regelrett destruktive for den offentlige debatten

Onsdag formiddag ble det kjent at regjeringen ønsker å videreføre støtten over statsbudsjettet på 1,8 millioner kroner til stiftelsen Human Rights Service (HRS) også til neste år. Les også: Fortsatt millionstøtte til HRS over statsbudsjettet i 2021r HRS står bak det islamfiendtlige nettstedet Rights.no og har ifølge Filter Nyheters beregninger mottatt over 29 millioner kroner fra det offentlige siden 2005. Støtten har vært svært omstridt, men en kampsak for Fremskrittspartiet spesielt, som da de var i regjering fikk forhandlet frem en videreføring til tross for at daværende integreringsminister Jan Tore Sanner (H) foreslo et kutt. Nå reagerer Unge Høyre-leder Ola […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.