Fortsatt millionstøtte til HRS over statsbudsjettet i 2021

Støtten til stiftelsen Human Rights Service (HRS), som driver det islamfiendtlige nettstedet Rights.no, videreføres i 2021. Det kommer frem i regjeringens forslag til statsbudsjett, som ble lagt fram klokken 10. Stiftelsen vil fortsatt få 1,8 millioner kroner. Pengene kommer over Justis- og beredskapsdepartementets budsjett. «Tilskotet skal medverke til å gi betre kunnskap om innvandring og integrering i befolkninga, inkludert kunnskap om moglegheiter og utfordringar i denne samanhengen. Tilskotet vidareførast som følgje av ei avtale i Stortinget om tilskot til ideelle organisasjonar», heter det i budsjettforslaget. Millionstøtten til HRS har vært omstridt i en årrekke. Totalt har stiftelsen mottatt over 29 millioner […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.