Ungdommens klimatoppmøte: «Utrolig skuffet», «hyklersk» og «flaut»

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen gjør seg klar for klimadiskusjoner med ungdommen.
— Vi har visst dette siden midten av 80-tallet, da jeg var på deres alder, sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen (51). Det napper i munnvikene hans der han kikker utover forsamlingen på «Ungdommens klimatoppmøte». Et førtitalls ungdommer kikker tilbake på den voksne mannen med stålgrått hår, svart dressjakke og ministermakt. Det er bare de voksne rådgiverne langs veggene som humrer litt. Norge er, på tross av oljeproduksjonen som gjør oss til verdens sjuende største eksportør av klimautslipp, kjent som et foregangsland innen bærekraft. Vi hadde jo statsministeren som etablerte begrepet bærekraft til og med, Gro Harlem Brundtland, da hun la […]

Fortsette å lese (gratis)

Vi vet det er kjedelig å registrere seg, og vi skulle ønske vi slapp å be deg om å logge deg på! Men som en liten avis med kvalitetsjournalistikk er vi helt avhengig av direkte kontakt med lesere. Vit dette: Vi kommer aldri til å selge kontaktinformasjonen din til andre, og vil bare bruke den til å sende deg nyhetsbrev og informasjon om vår journalistikk, og muligens rette en haug med annonser mot deg i sosiale medier. (Les vår personvernerklæring)

Harald S. Klungtveit
Redaktør

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.