Ukraina: Frykter et delt land og en lang geriljakrig

Ukraina: Både Putins talsperson og lederen for den ukrainske forhandlingsdelegasjonen opplyser at det ligger an til samtaler mellom Ukraina og Russland i Istanbul i Tyrkia i morgen. Zelenskyj signaliserte i helga igjen muligheten for kompromisser om Donbas-regionen og en potensiell folkeavstemning i Ukraina om nøytralitet.Ukrainas etterretningssjef Kyrylo Budanov mener Putin forsøker å dele landet i to på som et slags Nord- og Sør-Korea, og advarer om en lang og blodig geriljakrig.«Alarmerende», uttaler Kreml om Joe Bidens dramatiske avslutning på talen i Warszawa lørdag, der den amerikanske presidenten – utenfor manus – tilføyde: «For guds skyld, denne mannen kan ikke forbli ved makten». Det hvite hus var raske med å avkrefte at […]

Bli abonnent for å lese videre

Støtter du oss allerede? Logg inn med Vipps.

Test vårt digitalabonnement og få tilgang til alt innhold på Filter. De første 30 dagene er gratis! Les mer her eller klikk på knappen og bli abonnent i dag.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til Filter Medias personvernerklæring.